Geautoriseerd dealer Exact Software

If Then is geautoriseerd dealer van Exact Sotware. Wat Exact en If Then voor u en uw organisatie kunnen betekenen, bespreken wij graag met u in een persoonlijk gesprek.

Alles over ons bedrijf

If Then is sinds 2000 werkzaam op het gebied van procesbegeleiding en de implementatie van middelgrote ERP-oplossingen. Ervaring is opgedaan bij een breed scala van (middel-)grote ondernemingen, maar ook in de (semi-) publieke sector en bij non-profitorganisaties.

 

If Then is een organisatie die kennis, inzicht en vaardigheden op het gebied van procesanalyse, informatieverzorging en projectmanagement toepast in en om organisaties. If Then hecht veel waarde aan de kwaliteit van haar product, die tot uitdrukking komt in:

  • oplossingsgericht werken voor cliŽnten;
  • objectieve informatieanalyse en projectmanagement;
  • het betrekken van cliŽnten bij meerdere aspecten van het traject;
  • een open, eerlijke en discrete relatie met cliŽnten;
  • een totaaloplossing voor uw automatiseringsvraagstukken. 

In specifieke situaties bundelt If Then haar krachten met andere organisaties.

 

If Then verricht veel consultancy-activiteiten op het gebied van Exact-software, bestaande uit professionele begeleiding bij trainingen, onderhoud en volledige implementatietrajecten.

 

If Then is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 28087744.Nieuws
Nieuws
1-2-2011
Binnenkort een nieuwe website
Binnenkort kunnen we u de geheel vernieuwde website laten zien. Nieuwe huisstijl en een nieuwe website daarmee gaan we het jaar 2011 beginnen.
Op... lees verder »


9-7-2008
Regie noodzakelijk bij organisatieverandering met ICT
Er gaat het nodige mis als gevolg van een gebrekkige regie bij organisatieverandering, waar IT bij betrokken is. Dat betogen Leon Dohmen (Logica),... lees verder »


Meer nieuws

If Then
Postbus 283 | 2300 AG
LEIDEN

T: 071 54 20 575
F: 071 54 20 574
E: info@if-then.nl