Links

Business Partners waarmee we samenwerken Jada Coaching & Consultancy begeleidt mensen en organisaties in hun professionele en persoonlijke ontwikkeling 


Op het gebied van Exact software werken wij samen met VCD Distributie


Goede doelen die wij een warm hart toedragen:Sinds kort is If Then businesspartner van Landgoed Keukenhof.  Kasteel Keukenhof is voortgekomen uit een landhuis dat in 1641 door Adriaen Block, een kapitein bij de VOC, werd gebouwd. De laatste graaf, Van Lynden, is enkele jaren geleden overleden. Hij heeft het kasteel en het landgoed nagelaten aan de Stichting Kasteel Keukenhof.

 

Deze Stichting heeft tot taak het landgoed voor de toekomst te behouden en te versterken. Er zijn diverse maatregelen getroffen, gericht op de instandhouding en herstel van het landgoed. In de afgelopen jaren is het landgoed ontwikkeld tot een wandelpark en krijgt de kasteeltuin de allure van weleer. Daarnaast wordt er veel gerestaureerd aan het Kasteel. Om een en ander in te kaderen wordt er momenteel gewerkt aan een masterplan. 

 

Met ons businesspartnership leveren wij een bijdrage aan de instandhouding en herstel van het Kasteel en landgoed Keukenhof.
URL: http://if-then.nl/print/Links
Pad: Links